Realco Technik  > Home  > Vuur en chauffage

 Vuur en chauffage

Vuur

 

 Reiniger Barbecue

Reiniger Barbecue 500ml

Heel geconcentreerd. Grondige reiniging en ontvetting van barbecues :
binnenkant, buitenkant en grills.
  

Meer informatie?

 

Vuuraanmakers 100% natuurlijk 

Deze aanmaakblokjes zijn  uit  fijne houtsnippers (genoemd eveneens houtwol) samengesteld, en in een plantaardige was gedoken.
Al bij de onsteking verspreidt de vlam zich snel op de hele op-pervlakte van het aanmaakblokje, om een hevige vlam vrij te maken en van lange  duur (8 tot 10 minuten).

Slechts één aanmaakblokje vervangt voordelig het gebruik van 2 klassieke 
aanmaakblokjes

Een  gemakkelijke en  ecologische manier om alle soorten vuren te starten: schoorsteen, houtkachel, houtoven. Rookloos en niet-giftig, bevat hij geen enkel petrochemisch bestanddeel … Veroorzaakt geen hinder noch onaangenaamheid bij de ontsteking. Zonder gevolgen op smaak van etenswaren en laat geen enkele schadelijke residuen.

Meer informatie?

 

Vulcain onderhoud schouwen - Bulk 1kg en zakjes 300g

Verwijdert alle roet, teer, creosoot en bister in open haarden en kachels.  Vermijdt de vervuiling en verbetert de verbranding.

 

Meer informatie?

 Roetreinigingsblok

Vulcain roetreinigingsblok

Blok met actieve poeder.  Verwijdert perfect alle residuen en onderhoudt alle soorten haarden en kachels.  Garandeert een totale veiligheid, maximaal rendement en grotere buzuiniging.
Met garantiecontract.

Meer informatie?

Vulcain crème de ferronnerie

Vulcain kachelzwart - 250ml

Verwijdert vet, roet, assen en stoffen.  Vernieuwt, beschermt, kleurt en patineert kachels, schouwtoebehoren, barbecues, roosters en alle voorwerpen uit staal en gietijzer.
Kleur: diepzwart.

Meer informatie?

 Vulcain bioethanol aanmaak

Vulcain bioethanol aanmaak - 1l

Dient om op een gemakkelijke en snelle manier alle soorten vuuren aan te maken (schoorsteen-traditioneel en gas-, barbecues, campvuren, moderne sfeer haarden, en fondue branders).  Geur en rookloze formule, bevat geen schadelijke of giftige stoffen.  Zonder gevolgen op smaak van eetenswaren.

Meer informatie?


Vulcain kachelruiren reiniger - 500ml

Heel geconcentreerd, hij verwijdert perfect de zwarte sporen en reinigt gemakkelijk de glazen oppervlakken van kachel.  Ook ideaal voor verwarmingsplaten, grills, dampkappen,...

 

Meer informatie?

  

 Chauffage

 Vulcain désembouant

Vulcain ontslijkend - ontkalkend - 1l

Zorgt voor een vlotte en minder luidruchtige doorstroming van het water in het verwarmingscircuit, doordat het de roest-, kalk-, en slibaanslag oplost.  1l product voor 100l water.  Verhoogt het rendement van de installatie.

Meer informatie?

 Vulcain neutralisant

Vulcain neutraliserend - bescherming - 1l

Dient absoluut te gebruikt te worden nadat u eerst Vulcain Ontslijkend - Ontkalkend heeft gebruikt.  Dit product neutraliseert de kalksteenvorming en zorgt voor een duurzame bescherming van uw leidingen tegen corrosie.  Bovendien voorkomt dit product de verschijnselen die met elektrolyse gepaard gaan.

Meer informatie?

 Vulcain anti-fuite

Vulcain anti-lek - 1l

Verhelpt de problemen van dichtheid in de circuits met warm water (ketel, leidingen, radiatoren).

 

Meer informatie?

Vulcain anti-gel

Vulcain anti-vries - 5l

Beschermt de centrale verwarming tegen vries.  Anti-corrosie actie.

 

Meer informatie?

impact